Meniu

Recomandarea bucătarului

Recomandarea bucătarului
  • Moqueca – supa braziliana cu creveti si lapte de cocos– 400 g – 39 lei

  • Muschi de vita cu sos de vin si ciuperci salbatice, piure de mazare – 450 g – 60 lei

  • Coaste de porc cu cartofi aurii si sos Barbeque/ sos de usturoi, 400 g – 24 lei

  • Sarmale cu ciuperci salbatice si mamaliguta in lapte, sos de ardei - 400 g – 25 lei

  • Shaslik- frigarui de porc cu cartofi la cuptor si salata de muraturi- 500 gr- 40 lei

Platourile casei

  • Platou mediteranian – caracatita, inele de calamari, midii, creveti, sos Marie Rose -600 g – 90 lei

  • Platou fructe de mare Tempura , inele camalari pane, creveti pane – 34 lei

  • Platou La Taclale: piept de pui la gratar, ceafa de porc, pulpe de pui , cartofi Patatas bravas, sos aioli(450 g, 300 g, 50 gr) – 48 lei

  • Platou La Taifas: coaste de porc, ceafa de porc, pulpe de pui la gratar, cartofi la cuptor cu sos Patatas Bravas, 500 g, 300 g, 50 g – 60 lei

platourile casei

Mic dejun

  • Oua romanesti – oua posate cu verdeata, turte de casa, 200 g – 7 lei

  • Omleta taraneasca – oua, bacon, ceapa, ardei gras, 250 g – 12 lei

  • Omleta de vara – oua, feta, dovlecei, ciuperci si ierburi aromate – 250 g – 13 lei

  • Platou La Taclale: ochiuri, rosii cherry, bacon, cascaval, branza feta, 300 g – 18 lei

  • Cascaval pane – 180 g – 12 lei

  • Omleta vegetariana -oua, ciuperci, ardei gras, verdeata – 11 lei

Tapas si gustari

  • Bruschete cu rosii -250 g – 10 lei

  • Bruschete cu rosii si jamon – 13 lei

  • Salata vinete cu salata de ardei copti – 11 lei

  • Platou Tapas: hummus, guacamole, bruschete cu rosii, bruschete cu crema de branza si somon afumat, salata de vinete, masline marinate, chorizo – 50 lei

Salate

  • Salata Caeser – 300 g – salata iceberg, crutoane, rosii cherry, scale parmezan, piept de pui aromatizat, sos de ancois – 24 lei

  • Salata calda cu legume la gratar si sos de rosii – 300 g – 20 lei

  • Salata greceasca – 300 g – salata verde, rosii, castraveti, ceapa rosie, masline, ardei gras, branza feta cu oregano – 19 lei

  • Salata cu somon afumat-300 g -  salata iceberg, crutoane, somon afumat, oua, ceapa verde, dressing lamaie – 27 lei

  • Salata cu creveti – 300 g – salata verde, creveti,  mar, busuioc, rosii cherry, sos Marie Rose – 35 lei

  • Salata Tabouleh – 200 g- cous-cous, patrunjel, ceapa, rosii, ulei masline - 15 lei

  • Salata de sezon- 200 g -8  lei

  • Salata de varza – 200 g- 6 lei

  • Salata de morcov marinat -200 g

  • Salata rosii cu ceapa 200 g- 5 lei

Selectie raw si vegana

  • Hummus – 200 g – crema de naut, pasta de susan, usturoi, ulei masline, paine – 16 lei

  • Guacamole – 180 g – pasta de avocado, rosii, lamaie, coriandru – 18 lei

  • Frigarui de legume cu cous-cous – 400 g- 22 lei

  • Zucchini la cuptor  cu risotto cu ciuperci de padure – 400 g – 23 lei

  • Taitei de orez cu sos thailandez – 18 lei

Supe si ciorbe

  • Supa crema de bacon cu praz si cartofi copti – 400 g – 12 lei

  • Supa crema de ciuperci cu sos pesto – 400 g – 14 lei

  • Supa crema Primavera- 400 g – spanac, broccoli, mazare, menta, tahini – 14 lei

  • Supa Tom kha gai cu pui/ vegana –400 g – pui, lapte de cocos, kafir, chilii – coriandru, taitei de orez - 15 lei

  • Ciorba de legume – 400 g – 8 lei

  • Ciorba de vacuta- 11 lei

  • Ciorba radauteana – 12 lei

  • Ciorba burta – 12 lei

  • Ciorba pui cu taitei de casa – 11 lei

Peste si fructe de mare

  • Somon auriu cu sos de lamaie si broccoli – 230 g, 180 g, 30 g – 47 lei

  • Somon in crusta de alune cu sos de mustar – 37 lei

  • Somon la gratar – 32 lei

  • Dorada la gratar cu sos de lamaie – 300 g, 30 g – 37 lei

  • Pastrav la gratar cu mamaliguta si sos de usturoi – 250 g , 100 g , 30 g – 37 lei

  • Saramura de pastrav cu mamaliguta – 250 g, 100 g, 100g – 37 lei

  • File de biban de mare cu legume a la grecque –250 gr, 200 gr 47 lei

  • Creveti la gratar- 300 g – 35 lei

  • Tentacule de caracatita cu sos Marie Rose si cruton aromatizat – 250 g, 30 g, 20 g

  •  Midii in sos marinaresc –400 g, 50 g –35 lei

Paste si risotto

  • Tortellini cu spanac si ricotta, ciuperci salbatice si sos de gorgonzola-350 g – 26 lei

  • Paste arabiata – 350 g – 16 lei

  • Tagliatelle quarto formagi – 27 lei

  • Risotto cu creveti si sparanghel – 39 lei

  • Paste cu midii si sos rosu – 35 lei

  • Tagliatelle cu somon si creveti – 32 lei

  • Tagliatelle Carbonara – 350 g – 23 lei

  • Paste Bolognese – 350 g – 22 lei

  • Tagliatelle cu muschi de vita si sparanghel – 350 g – 35 lei

Main Course

Preparate din pui

  • Piept de pui la gratar -230 gr– 16 lei

  • Pulpa de pui la gratar 230gr– 14 lei

  • Frigarui de pui la gratar 300gr– 17 lei

  • Aripioare la tigaie 230 gr– 14 lei

  • Ciulama de pui cu ciuperci si mamaliguta-250 gr,150 gr – 26 lei

  • Pui vienez –300gr- 22 lei

  • Fajita de pui –350 gr- 25 lei

  • Snitel de pui vienez –250gr-  17 lei

  • Pui la cuptor cu mamaliguta si sos de usturoi – 29 lei

  • Pulpe lipicioase cu sos chilli 300 gr, 50 gr – 26 lei

  • Curcan cu sos de gorgonzola si nuci- 25 lei

  • Pui tikka masala- 200 gr, 100 gr – 21 lei

  • Piept de rata cu sos de cirese si piure aromatizat – 300 gr- 35 lei

Preparate de porc

  • Cotlet de porc la gratar – 230 gr – 16 lei

  • Cotlet la gratar- 230 gr- 17 lei

  • Cotlet de porc cu sos de ciuperci si cu mozzarella – 21 lei

  • Coaste de porc la cuptor – 300 gr- 22 lei

  • Tochitura moldoveneasca – 23 lei

  • Fasole cu carnati de casa – 19 lei

  • Ciolan cu varza – 23 lei

  • Muschiulet de porc invelit in bacon – 250 gr – 22 lei

Preparate din vita

preparate din vita
  • Muschi de vita la gratar -250 gr – 45 lei

  • Muschi de vita cu graten de ciuperci – 250 gr – 59 lei

  • Muschi de vita cu sos de gorgonzola -300 gr – 55 lei

  • Muschi de vita in unt cu anghinare – 400 gr – 60 lei

Preparate din oaie

 

  • Cotlet de berbecut la gratar – 300 gr – 36 lei

  • Cotlet de berbecut in crusta de ierburi si cu legume provencale – 400 g-56 lei

  • Cotlet de berbecut picant cu tabuleh – 400 gr – 55 lei

cotlet de berbecut la gratar

Garnituri

  • Cartofi wedges – 7 lei                   

  • Cartofi la cuptor cu rozmarin – 7 lei

  • Legume la gratar – 11 lei

  • Risotto cu ciuperci – 9 lei

  • Orez indian – 7 lei

  • Piure de cartofi – 6 lei

  • Piure de cartofi aromatizat cu usturoi si busuioc – 7 lei

  • Broccoli sote – 11 lei

  • Cartofi taranesti – 7 lei

  • Ciuperci la gratar – 11 lei

Desert

  • Papanasi de casa cu dulceata din fructe de padure –250 gr- 15 lei

  • Coltunasi gratinati cu branza –250 gr- 15 lei

  • Clatite cu crema de mascarpone si dulceata din fructe de padure- 200 gr – 15 lei

  • Clatite gratinate cu branza  si cu sos de scortisoara – 200  gr – 15 lei

  • Crepes suzette cu sirop de caramel – 300 gr- 15 lei

  • Fondant de ciocolata cu inghetata de fistic – 200 gr – 14 lei

  • Desertul casei – 13 lei

Bar

Bauturi calde

  • Expresso scurt – 5 lei

  • Expresso lung – 5 lei

  • Cappuccino – 6 lei

  • Ciocolata calda alba / neagra – 7 lei

  • Ceai negru / verde/ fructe de padure – 7 lei

Bauturi nonalcoolice

  • Coca cola/ Coca cola zero / Sprite/ Fanta portocale, lamaie,madness/ Kinley/Kinley mandarin – 5 lei

  • Cappy Nectar portocale/ portocale rosii/ piersici/pere/visine – 6 lei

  • Nestea lamaie/piersici – 6 lei

  • Red bull – 15 lei

  • Fresh de portocale -10 lei

  • Limonada simpla/menta -9 lei

  • Apa  Dorna carbogazoasa/ plata-4 lei

  • Apa San Benetto plata/carbogazoasa – 4 lei

Bauturi alcoolice – 50 ml

  • Aperol – 8 lei

  • Cinzano-5 lei

  • Bailey’s -6 lei

  • Jagermeister – 9 lei

  • Metaxa 7 – 11 lei

  • Beefeeter gin – 9 lei

  • Camino Gold – 6 lei

  • Bacardi White -9 lei

  • Ballantine`s 9 lei

JB -9 lei

Kack Daniel`s – 12 lei

Absolut- 8 lei

Finlandia -7 lei

Rachiu de fructe – 6 lei

Bere

  • Tuborg – 6 lei

  • Tuborg fara alcool – 6,5 lei

  • Tuborg Draft – 5 lei

  • Carlsberg – 8 lei

  • Holsten – 6 lei

  • Holsten waizen – 7 lei

  • Holsten radler – 6,5 lei

  • Sumerby – 7 lei

Selectie de vinuri

Crama Bucium

  • Muscat Otonel, 11% alcool – 35 lei

  • Feteasca Alba, 11 % alcool – 35 lei

  • Feteasca Regala, 11 % alcool – 35 lei

  • Merlot, 11 % - 35 lei

  • Busuioaca de Bohotin, 11 % alcool – 35 lei

  • Fresca alba, 12 % alcool – 55 lei

  • Fresca rose, 13 % alcool – 55 lei

  • Spumant, 10,5 % alcool- 40 lei

Crama Oprisor

 

 Caloian Sauvignon Blanc, 13,5% alcool – 49 lei

Caloian rose, 13% alcool – 49 lei

Caloian cabernet Sauvignon, 13%- 49 lei

Rusalca Alba, 13% alcool – 110 lei

Dragaica rosie, 14% alcool -110 lei

Crama Faurar

Crama Budureasca

Faurar alb, 13% alcool -45 lei

Faurar rose, 13 % alcool -45 lei

Faurar rosu, 14,2% - 45 lei

Budureasca rose – 60 lei

Budureasca fume – 70 lei

Budureasca siraz – 65 lei

Crama Gramma

Dramatic, 54 lei

Liric – 54 lei

Epic – 54 lei

Cuvee Visani 68 lei

Cuvee Visani rose/rosu – 68 lei

Crama Cotnari

Domenii – 65 lei

Alte Crame

Chateau Vartely – 32 lei

Individo – 50 lei

Feteasca regala -32 lei